Hej?

Hej igen.
Blev lite chockad när jag såg att det bara var en och en halv vecka sen jag bloggade, kändes som hundra år sen men icke. Anledningen till få inlägg är för att 1. tiden flyger förbi 2. Internet satan fungerar aldrig.. 
Försöker iaf så gott som det går. Det händer ju inte alltid jättemycket här heller så ibland är det inte så mkt att skriva om. 
Förra helgen hade Johanna besök och Julia var i Helsingfors så Johannas pv (? ;)) och vänner fick dras med mig stackarna. På Fredagen hände det konstigaste, jag fick minnesluckor för första gången trots att jag inte druckit mer än jag gjort tidigare och jag mådde inte särskillt illa när vi kom hem igen, bara dagen efter hehe... Tydligen så har jag sjungit total eclipse of your heart, en av mina favoritlåtar, tsm med johanna som kan sjunga så nu har jag antagligen förstört den låten för alla stackar som lyssnade. Sedan träffade vi också tydligen några som går invandrarlinjen här på vår skola. Lite pinsamt sedan på cooking in english när de började prata om det och jag inte har något minne av det haha. Vodkan är nog lite annorlundare här än i Sverige hehe.. Men hade iaf en sjuuuuukt rolig och minnesvärd helg.
 
Veckodagarna har varit ganska normala. I fredes var det djurens dag som vi spenderade i Trolles stall Tali Perla och lärde oss lite om "hästviskning" och fick själva dela ut lite fakta till de som var där.
På kvällen blev det utgång igen haha. Nu sitter jag här på mitt rum med Julia eftersom internet bara funkar på denna delen av byggnaden, så lär väll få några inneboende på mit rum tills det vanliga internet börjar fungera, men klagar inte :D
 
Eftersom jag inte varit så duktig med bilder tänkte jag att jag skulle göra ett inlägg med lite diverse bilder nu.
Puss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0