Vinterjackan framme, check!

Japp idag åkte Everesten fram från garderoben, den 12oktober, det måste nog vara rekord faktiskt. Jag kommer ihåg för två år sen så snöade det på min födelsedag, den 22 november vilket det aldrig hade gjort tidigare. Känner på mig att det kommer att bli en låååååång och kall vinter... Kan ju trösta mig med att det är 25-30 grader i Malaga hehe...  
Annars har höstvädret varit underbart idag, tycker nästan sånna här dagar är mysigare än svinvarma sommardagar. Jag är inte så mkt för extrem värme, 25 vindstilla grader är perfekt! Jaja för de som varit ute den senaste timmen vet att det är nollgradigt nu iaf så det är bara att plocka fram mössan och vantarna!
 
Just nu ligger min älskling Smulan bredvid mig under täcket och sover, åh vad jag älskar den hunden! Hon blev så glad idag när jag kom hem från afron, min lilla buse! Så mycket kärlek en hund kan skänka en, kärlek till dessa varelser! Får hoppas att mina föräldrar blir kär i någon litten vovve när de hälsar på mig i Malaga ;)
Det är snart bara en vecka kvar och jag känner ingen resfeber alls, jag gör aldrig det, kanske möjligtvis när man sitter i bilen påväg till flyplatsen men aldrig dagar innen som min mamma, hon har typ resfeber en månad innan haha.
Jättebra kvalle jag vet...
Känner att detta blev ett väldigt onödigt inlägg men jag var tvungen att ha nått att göra medans hur man blir av med en kille på 10 dagar laddade klart och nu är den klar så hejdå :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0