Hundarna på SOS1!

Keano - Världens knäppaste och största hund! Han åker dock till Engaland imorgon till sin nya familj så han ska få sova i huset i natt undrar hur det kommer gå haha!
Chiao - Knäppis nummer 2, och den dominanta i den buren.
 
Prince - Sista knäppis nummer tre, de här tre hundarna är verkligen knäppa, och jobbiga haha... De hoppar och nafsar och om de står upp är de typ längre än va jag är. Men de är söta iaf, och gosiga!
 
Sahara - Världens gosigaste och lugnaste ibland, världens energiknippe ibland!
 
Hardy - Lungnet själv som bara vill gosa hihi!
 
Torre - Han var inne i huset ett tag för en skada men nu har han flyttat ut, saknar nästan hans buserier här inne!
 
Koda - Lätt jobbigaste hunden på hela stället haha ;) hoppar upp och biter en och om man kelar med några av de andra hundarna i samma bur så jagar han bort dom, men han e en liten gose som bara vill ha uppmärsamhet och är ju trots allt bara en lite valp (som man märker på tänderna haha)!
 
Dama - En nyanländ bebis som alla blivit förälskade i tror jag nog, hon vägrar att gå när man ska ta in henne bara för att man ska lyfta upp henne, haha hon är så himla söt men tillsammans med de två hundarna ovanför bli de tre monsterhundarna haha en galen skara hundar!
 
Susan - Hon här tillsammans med de tre nästkommande hundar är världens kelhögar och hur lugna som helst! Det är en fröjd att gå ut med dem, speciellt efter man tagit monsterhundarna ;)
 
Sara - Det var hon som blev rädd för blixten och oj va hon tyckte det var gott att bli duschad och ompysslad och gosad med när de andra stackarna satt ute i ösrenet ;)
 
Zarita - Dotter till Sara, hon har precis varot sjuk så jag fick ge henne medicin ocg fösöka mata henne så hon har nästan blivit lite utav en favorit då hon påminner mig om när Harry (min Degu) var sjuk och jag fick ta hand om honom! JÄTTEstora öron har hon med det ser hur gulligt ut som helst!
 
Max - Sötare hund får man leta efter med sina långa öron och korta ben som han stapplar fram på och hans ständigt viftande svans! Han gillar få under magen på de andra hundarna och då ser han bara ännu sötare ut hihi!
 
Sasha - Påminner på alla sätt och vis om Smulan! Min lilla snuttis, hon blir såglad när man kommer in i buren att hon hoppas och slickar och nafsar på samma gång!
 
Elvis - Ser skräckinjagande ut med är verkligen världens mjukis och älskar att bli klappad!
 
Sen finns de tre till hundar, men de är skygga så det är inte så lätt att ta foto på de men ska försöka! Sen är det småhundhundarna med men de har jag inte hunnit fota så de får ni se senare för nu måste jag bada en hund som åker till England imorgon!
 
Puss på er!
 

Kommentarer
Postat av: Malin & Dylan

Här är mina favotiter med!!

Torre som jag skulle ta hem och inte tveka en sekund om jag inte hade min hund hemma! Blev helt störtkär! Jag älskar den hunden så himla himla himla mycket!!

Elvis har alltid varit en av mina STORA favoriter! Han hade precis kommit in på sos när jag var där för ca 3 år sedan! Han är så fin gosegubben!! Att han inte får ett hem är ett mysterium. Sötare, finare hund får man leta efter!

Hardy är ju också helt underbar! Och även Susan, Zarita och Sara! De hade precis kommit in när jag var nere i Oktober.

2012-11-15 @ 10:57:19
URL: http://www.hundendylan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0