Taco och Kinamat

Hej på er!

Bloggar från mobilen nu för orkar inte sätta på datorn så det kommer säkert se jätte konstigt ut för Appen är ju inte vad den borde vara...

Nu har det snart gått två veckor här så har bara en och en halv kvar! Det känns fortfarande som jag har varit här i hela livet, eller okej, iaf en månad minst!
Det flyter på bra men nu har det börjar regna igen så det är lite tradigt... Förra året sa de att de regnade 9 dagar hela vintern, det har regnar de dagarna redan... Jaja jag ska inte klaga när ni säkert har snö hemma i Sverige ;)

Igår var vi ute och åt igen, på en Kinarestaurang i en stad längre bort. Det är helt sjukt hur billigt allt är här! En rätt kostar cirka 3-5 euro och för nån dag sen köpte vi en flaska vin för 1.5 euro (!!!!!) inte konstigt att vi äter ute så ofta! Man blir nog lite bortskämd allt men det är vi värda efter allt jobb vi lägger i, när man bor i det här huset blir man definitivt inte bortskämd, snarare härdad!

I torsdes stannade vi däremot hemma och hade tacokväll och det var verkligen gott, påminner om Sverige haha kanske borde påminna mer om Spanien, eller Mexico. Skillnaden från hemma är att vi kan plocka avokado direkt från träden hehe, de odlar de överallt här, muuums!

Imorgon kommer det tre nya volontärer så det ska bli skönt att få lite hjälp här. På Onsdag kommer ytterligare en och på Torsdag kommer mamma och pappa och hälsar på, sen vips, då är det bara en halv vecka kvar! Åh vad jag kommer sakna alla hundar...

Jaja avslutar inlägget med en bild från tacokvällen senare kommer nog bilder på hundarna från andra stället, om jag orkar. puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0