Hundarna på SOS2!

Jim - hur go och hur mysig som helst, och verkligen jättefin! Han är nog en av mina favoriter där nere han vill bara vara med en och halv sitta i ens knä medans man klappar honom! Tyvärr går han inte så bra ihop med vissa hundar så han får sitta ensam i sin kennel och för det mesta vara ensam i playpenen, fast då får han ju all uppmärsamhet så det kankse han inte tycker är så illa trots allt ;)
 
Eddie (den bruna lurviga) - Går inte heller så bra ihop med vissa hundar men är ändå en en helt underbart snäll hund som bara vill väl. Han har precis kastrerats så nu går han förhoppningsvis lite bättre med vissa! Just nu är han lite tossig för han sitter med en annan hund som är ännu tossigare men han ska nog byta snart så han lugnar ner sig!
 
Puri - Här har vi galenpannan nummer ett! Helt vild är hon men hon har sina stunder då en liten kelstund kan komma smygandes. En del tycker hon är jobbig men jag tycker bara hon är charmig, det var den jätte tossiga hunden Eddie bor med ;)
 
Ella - Hon är lite skygg för nya människor men hon har precis lärt sig att könne igen mig så nu brukar hon hoppa upp i mitt knä när jag sitter i stolen så därför tycker jag jättemyclet om henne nu hihi! Hon är så himla vacker tycker jag och jättekelig när man väl lärt känna henne!
 
Patty - En annan av mina favoriter, jättefin och jättemysig. Hon gillar också att hoppa upp i knät för en mysstund  och kommer gärna fram och slickar på en om man städar exempelvis, min lilla gullis hihi!
 
Julio - Har åkt till England nu men vartvungen att ta med honom iaf, han vill ha allas uppmärsamhet, och får den också ;)
 
Kika och Keka - Jag vet inte vem som är vem för de är exakt likadanna, det som skiljer de åt är att en har halsband och den andra har inte haha. Dessa små (eller snarare stora!) filurer beter sig som världens oskyldigaste hundar, går fram och nosar på en och följer efter en men när man vänder sig om så ger de sig på och biter och snor allt de ser, haha det är så himla charmigt dock!
 
Fabricio - Alla tycker att han är jättejobbig men jag verkligen älskar honom! Han beter sig som en valp (han är en också haha) retas med alla hundar men är så himla gosig, hoppar upp med framtassarna i knär och lutar hela kroppen mot magen, åh vad jag kommer sakna honom!
Iker - Har också åkt till england nu. Den lugnaste hunden på denna planeten som kommer fram till en och vill ha en liten gosstund! Saknar honom redan!!
 
Sen har vi valparna som är näst intill omöjliga att ta foto på för de springer runt och fånar sig. Man blir helt attackerad av pussar när man släpper ut de, och nu har de börjat få sina valptänder så de biter en också och de gör ont haha men de är ändå helt underbara! Ni får ett videoklipp på det istället och något enstaka foto!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jannice juselius

Hej.
Roligt att läsa din blogg och se alla bilder på hundarna.
Var själv nere 3 veckor i oktober.
Det var jag som lärde Sam att jag mössen, den lilla gullegrisen.
Det var även jag som döpte Tapas som vi hittade på tapasrestaurangen.
Länktar tillbaka till alla hundar som bara den fast jag har 3 st själv.
Träffade du Linda?
Var jourfamilj till hon i 2 veckor.
Tack för att du bloggade
Jannice

2012-11-14 @ 23:12:52
Postat av: Malin & Dylan

Åh, fina fina <3

Jag älskar också Jim! Han är så himla himla mysig!
Har varit nere på sos 4 ggr och var nere senast med Jannice i Oktober.
Har själv hund från sos:)

Visst är Ella underbar om man lär känna henne, då är hon sååå go och glad. Brukade ropa eeeeeeeeelllaaa med glad röst, då kom hon alltid och viftade på hela kroppen för att hon var så glad.

Är glad att Iker har fått hem, finare hund får man leta efter!

Vad konstigt att Jim bor själv! Han borde sättas in med pattie! Jag gjorde det när jag var där och det funkade superbra! Han går ju inte ihop med fabricio och eddie men annars går han ju ihop med alla andra! Så han borde få vara ute mer med de anda!!

Kul att läsa!

2012-11-15 @ 10:51:42
URL: http://www.hundendylan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0