let it be

Jag ställer alltid upp för alla om det är något som har hänt eller om det bara är någon som är nere eller ledsen samtidigt som jag vill lägga mig i sådär lagom mycket för att inte göra någon ännu mer irriterad. JAg försöker också hålla inne med att säga vad jag verkligen tycker till någon vid rätt tillfälle för att de inte ska bli mer ledsna. dessutom snackar jag aldrig om någon nära vän när de inte är med såvidare det inte har hänt något.
Men för vadå..?
Jag känner verkligen att jag aldrig får något tillbaka, som om jag bryr mig för mycket men det är egentligen ingen som bryr sig särskillt mycket tillbaka, om hur jag mår, hur jag känner om saker eller bara vill ställa upp för mig i någon timme. Det tar faktiskt väldigt mycket på mina krafter att hjälpa till och ställa upp men det är ingen som märker det. och jag är en sån tjej som inte visar mina känslor, för någon... inte ens min mamma som jag känner att jag ändå kan dela med mig av allt, för det är inte alla som känner så. och då kan jag tycka att när jag verkligen säger något, att jag menar allvar då eftersom det inte så ofta händer.

Sen kan man bli förvånnad över att folk som man inte känner särskillt väl verkar bry sig mer än sina närmsta vänner och till och med mer än sin egen familj, och jag vet inte om man ska se det som en positiv grej eller bara som ett tecken att det är dax att lägga rätt energi på rätt människor.

jag vill inte vara den som klagar eller den som vill ha hjälp och uppmärksamhet alltid, jag vill vara den glada och positiva tjejen som jag vet att jag faktiskt är men det är svårt att vara henne när man känner att ingen bryr sig om hur man är. Tillslut kommer allt att spricka och komma till ytan på en gång och jag vill inte att det ska hända för då vet man aldrig vem man kan förlora...

tack för mig bloggen som alltid lyssnar


Kommentarer
Postat av: Matilda

Men men men :( Jag bryr mig om dig, även om jag inte alltid finns där i halmstad.

2012-07-26 @ 12:26:34
URL: http://matildaandren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0