let it be

Jag ställer alltid upp för alla om det är något som har hänt eller om det bara är någon som är nere eller ledsen samtidigt som jag vill lägga mig i sådär lagom mycket för att inte göra någon ännu mer irriterad. JAg försöker också hålla inne med att säga vad jag verkligen tycker till någon vid rätt tillfälle för att de inte ska bli mer ledsna. dessutom snackar jag aldrig om någon nära vän när de inte är med såvidare det inte har hänt något.
Men för vadå..?
Jag känner verkligen att jag aldrig får något tillbaka, som om jag bryr mig för mycket men det är egentligen ingen som bryr sig särskillt mycket tillbaka, om hur jag mår, hur jag känner om saker eller bara vill ställa upp för mig i någon timme. Det tar faktiskt väldigt mycket på mina krafter att hjälpa till och ställa upp men det är ingen som märker det. och jag är en sån tjej som inte visar mina känslor, för någon... inte ens min mamma som jag känner att jag ändå kan dela med mig av allt, för det är inte alla som känner så. och då kan jag tycka att när jag verkligen säger något, att jag menar allvar då eftersom det inte så ofta händer.

Sen kan man bli förvånnad över att folk som man inte känner särskillt väl verkar bry sig mer än sina närmsta vänner och till och med mer än sin egen familj, och jag vet inte om man ska se det som en positiv grej eller bara som ett tecken att det är dax att lägga rätt energi på rätt människor.

jag vill inte vara den som klagar eller den som vill ha hjälp och uppmärksamhet alltid, jag vill vara den glada och positiva tjejen som jag vet att jag faktiskt är men det är svårt att vara henne när man känner att ingen bryr sig om hur man är. Tillslut kommer allt att spricka och komma till ytan på en gång och jag vill inte att det ska hända för då vet man aldrig vem man kan förlora...

tack för mig bloggen som alltid lyssnar


P&L bilder

Det blev några bilder med mobilen iaf!
Totalt i oordning och alla kom inte med (man måste älska blogg.se..)
Aja bättre något än inget!

image description
Nyktra och glada eheh..

image description
Rise against! sångaren MWHA<3

image description
Timbuktuuu

image description
Timbuktuu

image description
Ett ogenomträngligt hav av hoppande fulla ungdomar! Dada Life <3
image description
Kimpus och Elin
Min och Kims enda lediga dag typ..Taggad tjej


Dagen då vi gav upp ;)

Peace and (love)!

Kan ju be om att få tala om att föra veckan spenderades i Borlänge på peace and love, och det var... En upplevelse...

Kan ju börja att säga att jag ALDRIG mer tänker vara funktionär på en festival NÅGONSIN igen! Det var, helt allvarligt, det värsta jag någonsin gjort.
30 timmar skulle vi jobbar, 30 TIMMAR!!!!!!
Jag och min kära vän Kim åkte hem efter 18..
Först när vi hade åkt i 8 timmar i oavbrutet ÖSregn från kära Halmstad och upplevt 3 vattenplaningar (det var inte så farligt som det låter) så skulle vi påbörja vårt 12 timmars pass, också det i absolut ösregn alla 12 timmar tur jag redan var sjuk annars hade jag definitivt vart det nu. För trots stövlar och regnkläder var man totalt genomdränkt och stelfrusen..

Sen blev det ett till 6 timmars pass och efter det gav vi upp för inte nog med att vi inte fick jobba tillsammans som vi hade blivit lovade utan vi fick ingen matpaus på våra 6 timmars pass och bara en på vårt 12 timmars pass och det stod klart och tydligt att man fick ett mål mat per pass.. Dessutom fick vi BARA nattpass förutom dagen vi egentligen skulle åka hem för då skulle vi jobbat 05-12 för att sedan åka hem åtta timmar igen.
Jag kan säga som så här att jag aldrig någonsin har gråtit framför någon annan vuxen än min mamma men efter att vi fått vänta i två timmar efter en gubbe som lovat att vi skulle få åka hem utan fakturering tillsammans med en massa tanter som inte trodde på oss och bara var allmänt jobbiga och otrevliga så brast det och plötsligt var den buttra mannen inte så butter när han stod och väntade på två trötta och en snyftande tjej som skulle äta upp sina mackor de fått för att sedan skriva under avtalet. ALLA var så otrevliga där tycker jag, och förvirrade, eller det kanske bara var jag.

Som om inte detta var nog så startade inte bilen när vi kom fram till parkeringen och efter att jag fått vänta själv med packningen i 45 minuter så övervägde jag att lämna allt och hoppas att jag inte hittade Kim våldtagen och mördad men just när tanken slog mig kom det en kille gåendes och berättade att vår bil inte startat och att hans vänner startar upp den med startkablar nu, så söt han va blev nästan lite kär!

Så efter att beslutat att vi skulle hem runt tre tiden begav vi oss hem klockan elva.. Vi var tvungna att stanna och sova på vägen som självklart fylldes med ösregn igen! Kim fick köra hela vägen för jag var så trött att jag inte kunde se rakt. Väl hemma har nog min säng aldrig känns så bekväm, maten aldrig vart så skön och duschen aldrig varit mer uppskattad.

Det var de lilla äventyret de..

MEN

den lediga tiden hade jag ofantlig kul och det var jättekul att se alla artister även om vi inte han se så många, simpel plan och rise against var överlägset bäst tycker jag! Och snyggast.. ;)
Det var så roligt att träffa så många olika människor också från hela Sverige med alla möjliga dialekter, de flesta trodde vi var från Skåne....
Så det var faktiskt inte bara hemskt, de två dagarna vi hade ledigt och kunde supa hade jag skitkul så jag kan definitivt tänka mig att åka tillbaka men då ska jag fan betala vart enda öre!!

Jag ångra inte att jag åkte dit men jag ångra definitivt inte att vi åkte hem det ända som jag tyckte va synd att vi missa var skrillex men det kommer väll fler tillfällen :)

Så nu avslutar jag detta något deprimerade och långa inlägg med att säga att de var de värsta, hemskaste, regnigaste och kallaste veckan i mitt liv men också en av de roligaste!


Bloggen som alltid lyssnar

Jag har kommit på en sak...
Ni vet de gångerna man verkligen vill säga något eller dela med sig av något som hänt/sagts eller något som ska hända eller kanske bara dela med sig av sina tankar en stund vad är då bättre än en blogg?

Man kanske tänker "men det kan jag skriva på facebook istället" men NEJ för 99% av dina Facebook vänner skiter fullständigt att du ska börja högskola nästa år eller att du är gravid eller vad det nu kan tänka sig vara (nej jag är verken gravid eller ska börja högskolan nästa år, vad jag vet iaf..) dessutom har Facebook bara blivit någon tävling om vem som kan få mest likes och det är bara så fantastiskt töntigt, ni vet alla "like if you ever did this" eller "if you don't like you dont give this little cancer girl your support" blablabla. Nej där får ni möjligtvis se bildalbum som jag vill att de taggade i albumet ska se men inget annat.

Instagram är också en "like tävling" plus att man måste lägga till ett foto med och det brukar inte vara min starka sida.

Twitter är inte min grej..

Nej bloggen kan man komma till och skriva och den lyssnar plus att de som är intresserade av ditt liv antagligen läser den, the perfect match!

Så härdan efter ska jag skriva på min blogg när jag har något på hjärtat, vilket ibland blir ofta och ibland inte särskilt ofta men för er som vill följa mig och vill göra det enklare så kan nu ju lägga till mig på bloglovin (bästa sidan som någonsin skapats om man följer många bloggar!)
Just nu händer det faktiskt väldigt mycket i mitt liv för omväxlingens skull så kanske blir det några inlägg framöver!

Jäkla långt inlägg! Nu säger jag hejdå sötisar för efter att ha väntat 45 min på bussjävlen som inte vill komma så börjar jag få ont i både fötter och tummen!

XOXOXO


RSS 2.0