Volontärarbete!

Snart är det bara två månader tills jag ska bege mig till Malaga och jag längtar jätte mkt!
Tycker det ska bli så spännande att för första gången ge mig av helt på egen hand, att testa mig själv lite för att se vad jag klarar av, samtidigt som jag faktiskt är lite spänd och nervös men det är ju bara en månad jag är borta så det blir som ett test eftersom jag funderar på att plugga utomlands om några år och då blir det ju betydligt längre.

För er som inte vet så ska jag volontärarbeta på ett hundhem som ligger lite i utkanten av Malaga och drivs av SOS animals som både är ett svenskt och ett brittiskt företag som enbart får pengar utifrån donationer av privatpersoner. Just nu har de blivit tvingade att flytta och har nu inget permanent hundhem utan lånar plats på ett pensionat och vissa hindar bor hos volontärerna. Så om någon känner för att hjälpa till med antingen volontärande eller donationer kan ju titta in på hemsidan HÄR <--- ;)Varför jag valt att volontära på ett hundhem och inte exempelvis barnhem eller något liknande som kanske verkar vettigare är för att jag älskar djur över allt annat och jag tycker djur är precis lika mycket värda som människor, om inte mer, de ljuger inte, de sviker inte och framförallt så står de alltid vid din sida om du är de trogna och det är inte många människor man kan säga det om, tyvärr... Många kanske tycker jag är lite löjlig när jag pratar om mina degus, lägger upp bilder på de, berättar vad de kan göra och hur berättar hur mycket jag tycker om de men sanningen är att de är mina bästa vänner och jag älskar de precis som ni älskar era hundar eller katter för jag värderar alla djur lika högt (okejdå jag ska inte ljuga, alla utom spindlar och insekter...). De är mina små hårbollar och jag kommer göra allt för att de ska må bra och trivas :) visst önskar jag att jag hade en hund också men jag har hela livet framför mig på att skaffa en!


Mina pälsbollar, jag älskar er! Hur kan man inte?!
(väldigt svårt att fånga alla tre samtidigt så här har vi pappa och dotter ;) )


Kommentarer
Postat av: Matilda

ååh så avundsjuk jag är på dig! Önskar dig all lycka o de kommer gå awesome! Du får komma hit innab du åker med!Bra puss love.

2012-08-15 @ 23:40:43
URL: http://matildaandren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0