Första dansen

Första danslektionen på LAxbuggarna som streetdansare idag och dte var hur kul som helst! Lite utmaning och nya moves, precis vad jag vill ha! Vår tränare är jätteduktig och trevlig med så dte gör inte det värre jag ser fram emot den här terminen, hoppas bara Kim gör det med för det är mycket roligare när man dansar med sin kompis än vad det är att dansa själv. Annars känns allt så gravseriöst om man är själv, nu är dte mest för kul, och för att bli bättre så klart :)

Nähä nu ska återgå till fångarna på fortet! puss på er!
imorn blir det fika med gamla 9c, myys! ska föröaka få med mig några bilder med mig hem också ;)

"Sidan kan inte visas just nu"

Är det bara jag som inte kan komma in på facebook? Texten "sidan kan inte visas just nu" har poppat upp ett x antal ggr på skärmen nu, suck

Fan :(

Det var inte förens nästa  vecka halv åtta hos mig och idol börjar :( se ut som det får bli plugg hela kvällen, eller? nää

Just another monday

andra måndagen sen skolan börja och jag vill redan gräva mig under jorden och gå upp när skolan är slut. blää redan massa läxor och skit! Var ju hos doktorn idag med, så ska äta antibiotika i en vecka för att min tår är inflamerad, igen.. så det blir inget party för mig i helgen hehe.
Jag tar en dagens vill ha: fräscha fötter :( om man nu ändå ska försöka tycka om fötter så kan man väll iallfall vara utan problem med dom.

och vet ni vad jag tkr påtal om ingenting? att ni ska kolla på halv åtta hos mig ikväll haha :D
Sen är det väll fångarna på fortet med? Trevligt :)
nej nu har jag läxor att göra.

förresten
; jag ska föröka lägga in många bilder så det blir roligare att läsa :)
PUSS

Middag hos Kajsa

Nu har jag kommit hem från en skrattfull middag hos Kajsa. dvs för er som inte vet Halv åtta hos Kajsa som är den tredje tävlande efter mig och Becka. Fast inga avslöjande här, spännande hehe.
Fick en sådan nostalgi när vi satt där alla tillsammans och såg tillbaka och återupplivade skratten åt de dumma saker vi gjort tillsammans. Men de är faktiskt en HEL vecka kvar innan de ger sig av så nu ska vi inte slösa tårar i förtid! Nästa middag, och även den sista, blir på torsdag hos Frida som fick en hel del emot sig idag haha :)

Påtal om halv åtta hos mig så börjar det igen imorgon och på tisdagen så börjar Idol så det blir lite tvmys att se fram emot härnäst och inte bara fotboll som har rullat på tvn sedan skolan började och även tar upp tv-tid i just denna sekunden. Nångång är det kul, men inte varje dag.

Nähä nu är dte nog snart dax för mig att sova, denna helgen har rullat på i 190km/h och imorgon är det en ny skolvecka. Just det, jag börjar dessutom den med ett besök hos farbror doktor, jippie.


Godernatt :)

New Start, just for you

Vet ni vad? Eftersom mina kära vänner Frida Klawitter, Kajsa Wåxnäs och Rebecka Norell nu bara är en vecka från att lämna mig i kalla Sverige och flyga söder ut mot nya äventyr, även kallat Madrid, så tänker jag faktiskt försöka att ta tag i bloggen igen för att uppdatera om vårat liv här hemma i Sverige. Så mycket jag kan.
Vi vill ju inte att de ska missa vad för spännande Sverige faktiskt fortfarande har att erbjuda, eller nej. JAG vill inte spendera hela nästa termin med att uppdatera. Så eftersom jag nu har tre fartfyllda bloggar att läsa så är det nog daxs för dom att få en (till) blogg att läsa härifrån.
Ni vet tjejer, jag kommer sakna er, mucho.
Om exakt en vecka blir det fyra månader.


RSS 2.0