update

Hej främlingar.
Oj här går det snabbt. En vecka sen jag bloggade känns inte så.
 
Det går fortfarande bra och dagarna går fortfarande superfort men saknade efter Sara börjar bli alldeles för stor. Speciellt när man dagligen ser all den kärlek som sprudlas mellan hundarna här och dess ägare, får mig bara att vilja åka hem och kidnappa Sara och gömma henne här. Så orättvist att vi inte får ha våra djur här tycker jag, vad gör någon mer hund för skillnad? Inte särskilt mycket när det redan är så många här..
 
Min älskade fina underbara Sara, aldrig hade jag trott att våran vänskap skulle bli såhär fin när jag först besökte SOS, inte trodde jag ens att jag skulle komma hem med en hund, som dessutom är så underbar som du är. Jag önskar och hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig och att jag aldrig skulle svika dig så som du antagligen tidigare blivit sviken.
 
jag älskar dig <3
 
Förutom det saknar jag min mupp Kimpa förstås. Har fått helt underbara vänner här som jag hoppas hålla kontakten med för all framtid, men ingen kan någonsin ersätta dig!

och förutom all saknad som pågår här så lever jag livet. Pluggar något jag verkligen gillar och VILL vilket nog aldrig har hänt haha. Lever internatlivet för fullt för första gången och jag love it! Förutom vissa saker som man stör sig på då men det finns det överallt så att. Fest på veckodagar, långa mysiga filmkvällar och bara massa skratt av underbara människor! Vi har börjat komma igång mycket med plugget nu så jag har faktiskt varit duktig och skrivit en sammanfattning i allt vi haft i anatomin änsålänge, vilket är det svåraste ämnet just nu eftersom allt är nytt.
Jag har möblerat om mitt rum, satt ihop sängarna så jag fått en dubbelsäng wooo, och satt upp maaaassa fina bilder, framförallt på Sara!
 
Hundutställningen var förresten intressant att gå på! Sådana människor kan ju vara lite... speciella. Följde Grand Danoisen och har till hundra procent bestämt mig för att Sara ska få sig en väldigt stor kompis i framtiden!
Vilket majestätiskt djur!
Justeja, det blev utgång i onsdes förresten och det var ju bara hur kul som helst. Man fick ha på sig allt annat än kläder så några tjejer hjälpte mig att göra en frans-tidningsklänning, hur fränt som helst! Synd bara att den gick sönder efter halva natten men smart som man är hade jag extra kläder i fickan ;). Vissa gjorde supersnygga klänningar av sopsäckar, andra tidningar som jag och johanna sydde sin egen lilla outfit, med benämning på lilla ;) hihi väldigt ambitiöst dock!
 
Fantastisk kvalite!
Min Läskiga brud
 
Ikväll ska vi kolla på snowdogs eller hachiko, älskar båda två så kanske blir båda! Vi har kollat på hela paranormal activity serien nu så ska bli skönt med något lättsamt hehe.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0