Its Alive!

Ursäkta mig för dålig kontakt med omvärlden den senaste veckan men det är såhär att internet är kassare än per mobergs kockkarriär... Det har i princip varit nere sen i fredags, med bara några få minuter då det funkat igår och i söndags. Så jag varanar alla framtida elever som ska bo på internatet här, TA MED ER EN INTERNETSTICKA FÖR F*N! Annars får ni säga farväl till alla era nära och kära för ett års tid..
 
Såå vad har hänt då?
I helgen så åkte Johanna hem och Julia till helsingfors och lämnade stackars mig kvar här, men de få som var kvar (tror vi var 6 eller 7 kvar) hade det faktiskt trevligt utan internet. I fredags fick jag lära mig ett nytt spel av Maddix och Johanna2 som hette Skippo, liknar UNO lite men mycket roligare. Så där satt vi och drack lite vin och spelade ända fram till småtimmarna då spelet ännu inte var slut (tog oss hela helgen att spela färdigt) men självklart så van jag ju, hihi lär mig aldrig ett nytt spel om ni vill vinna själva ;) det förklarar väll pretty much min tur i kärlek också haha...
 
I Lördags då vi gick en hel dag utan en edaste sekund av internet bestämde vi oss för att göra en taco-kväll av det hela, mums vad jag älskar den personen som kom på tacos. Efterdet blev det filmtajm. Alive (en japansk skräckfilm) och Liar Liar för att avskräcka oss med lite skratt ist hehe.
 
Söndagen bestod inte av så värst mycket, gjorde en lyx frukost med bacon och ägg till mig själv och sen blev det rester av tacosen på kvällen. Ännu lite senare såg vi Lejonkungen eftersom Johanna2 ALDRIG hade sett det, hur kan man ha missat den?!?! På dagen när Julia kommit hem igen var vi ute och powerwalkade, det var riktigt uppfriskande och vi satte som mål att vi ska jogga en hel runda innan året här är slut, får väll se hur det går med tanke på att det helt plötsligt nästan har blivit nollgradigt, i september...
Så det blev en väldigt trevlig helg trots att mina vapendragare försvan, skönt att ta det lite lugnt med och inte bara supa hehe!
 
Juuuustde, i Fredags var vi även på en utställning  som heter Eureka där det bland annat hade "Body World" där de hade ställt ut riktiga organ!! Så där låg ett hjärta där och lite bindvävnad där osv. Fick även se en lunga och andra kropsdelar (ben där blodcirkulationen dött bland annat) på en man som rökt hela sitt liv och det var ingen vacker syn så jag ber er alla mina rökande vänner, även ni som tror ni bara "feströker", sluta nu på en gång annars får jag dra med er till utställningen!
 
Igår fick även jag och Johanna följa med på hundkonsulternas agilityträning och trots den bitande kylan och att jag inte lunde könna någon kroppsdel när jag kom hem så var det väldigt kul att kolla på, fick ju även kolla på de som inte hade gjort agility innan hur man börjar och så och eftersom jag vill börja med det på Sara var det givande! Fick prova själv att styra med en van hund och det var inte så svårt han bara sprang med där jag gick och gjorde allt själv utan att jag behövde säga nått , haha lilla farfar nicke det ;)
 
Nu ska jag försvinna och städa eftersom det är min grupps städdag idag!
Sååå vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0