9-11

tjenixen!
11 september idag, kusligt, tänk så störtar det ner ett plan på internatet eller någon blir skjuten påväg till stan. Tycker inte om det här datumet...
 
Idag är det iaf onsdag vilket betyder att nu har ytterligare mer än en halv vecka kvar, bara dryga sju veckor kvar tills jag kommer hem på praktik! På tal om det blir jag lite irriterad, jag började söka praktikplats ända sen jag fick veta datumet men det är ju inte en jävel som svarar på mina mejl, och inte kan jag ringa heller eftersom det kostar en halv förmögenhet. Får väll praktisera som hundvakt hemma hos mig själv snart...
 
Jaja veckan har väll sett ungefär ut som förra veckan, vi har haft djurskötsel idag för första gången och verkar som ett intressant ämne, ska lära oss om vad för foder som är bäst för varje djurart och hur man bäst sköter om å lite sånt så ska bli kul och se om jag gör rätt med mina djur där hemma! Speciellt foderfrågan är jag intresserad av eftersom jag funderat och kollat upp BARF (biologisk anpassad rå föda) lite nu på senaste tiden och är lite sugen på att börja använda mig av det till Sara när jag börjar tjäna egna pengar och fått den kunskapen som krävs.
Idag har vi även valt elevkår, där vi först skulle välja två representanter från klassen och duktiga som vi är anmälde jag och Julia oss själva till det, sedan idag var det möte med hela skolan och efter det med de som valts att sita i styrelsen där vi bestämde lite titlar på vissa, jag anmälde mig till att vara sekreterare så det blev jag också! Vi ska fixa olika skolfester, aktiviteter och massa sånt och det tycker jag är jättekul haha.
 
Ikv är det även sport-onsdag och vet ni vad det är dags för då? Skratt-yoga haha! Ska bli spännande att prova på och se vad detta är för något skojsigt. Fick även flera bilder att sätta upp på bilden idag, plus ett till lakan så jag kan använda båda sängarna, en sax, tvättpåse för bh och massa tablettaskar mums tack mamma och pappa :-D! Efter det är det några som ska ut, det är studentfest på Amarillo där man inte får ha på sig kläder haha så man får hitta vad som helst utom kläder att ta på sig, men får se om jag hänger på, är trött och vi har finska klockan nio imorgon.. Måste dock säga att flickorna har varit väldigt kreativa i sitt klädskapande från allt till soppåsar aluminium till garn!
 
nu är min vägg inte lika vit och tråkig längre!
 
Är typ helt pank nu, men har iaf handlat massa mat som jag kan använda mig av nu i förhoppningsvis två veckor! I söndags gjorde jag riktig mat för engångs skull, Taco och mozzarella gratinerade nachos med creme fraishe och tacosås, åh vad jag är duktig ibland hihi! (ni hade förstått om ni sett vårt kök, det är varför man äter färdigmat)
Muuuums!
Nu tjatatr Julia att vi ska äta så vi ses!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0