So far, still good!

Hej igen!
Andra dagen här i Borgå på Akan och det känns lika bra som igår om inte bättre! Vi fick träffa klassen idag och fick en liten presentation av vår lärare Trolle haha. Hur go som helst är hon! Fick lära känna en till tjej lite bättre idag, en väldigt go skåning ;) undrar hur min dialekt kommer låta när jag kommer hem...
 
Vi skulle egentligen gå en rundtur runt Borgå men eftersom de redan berättat hela Borgås historia på den 1 och en halv timma långa introduktionen idag så tog jag och mina två nyfunna vänner Julia och Johanna saken i egna händer och vi hittade tillslut, efter att ha frågat i en affär, det allra viktigaste, alko (systembolaget) ;) och även alla barer och nattklubbar mer behöver vi inte veta hehe! Som jag sa i tidigare inlägg är här sååååå mysigt, ligger massa restauranger, barer och cafeér längst hamnen som ligger runt knuten från skolan. Torget ligger ett kvarter härifrån och mer affärer samt supermarket och alko förstås ligger över en bro även den runt hörnet på skolan så man kunde inte be om ett bättre läge!
 
Imorgon väntas läger med aktiviteter, grillning, nattorientering, simning i sjön, bastu och lägereld, får väll se hur det bli, kunde räkna till minst fyra saker på packlistan jag inte hade med mig men men det löser sig alltid!
 
Nu ska ni få se lite bilder på internatet hade jag tänkt!
 
Mitt rum, är lite tråkigt än så länge men får köpa lite ljus och nått att sätta på väggarna så ska det väll bli rum av det här också. Vi hittade nämligen Tiger (TGR) så får bli att shoppa lite där när pengarna rullar in på fredag!
"Allrummet" där jag sitter nu för där är internettet bäst, vi kollar på 30 grader i Februari och blev överlyckliga att hitta ett program där de pratar svenska och där det inte är någon finsk text man stirrar sig blind på haha.
 
Två av de super söta hundarna som bor på internatet, huuuur söta som helst, får mig att sakna Sara ännu mer haha. Och vet ni? Den vita hunden där, som heter tintitn, han är också från SOS Animals precis som min fina Sara, och tjejen som äger honom var också där och volontärarbetade, i somras, haha tänk vad världen är liten!
 
Avslutar på en bild från en av restaurangerna vi åt lunch på i tisdes alldeles vid hamnen.
 
Mer bilder kommer väll någon annan gång, puss på er mina bönor!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0