Skogsäventyr i Lapparbäck

Hej mina svennar!
Nu är det helg, eller ja vi har varit lediga hela dagen så vi har redan börjat!
Vi åkte ju som sagt på läger från igår tills idag. När vi kom fram till Lapparbäck som det hette och hade utforskat lite, jätte mysigt med en sjö, brygga och lite stugor, så fick vi kaffe/te, bulle och saft som vi satt och åt med benen dinglades från bryggan. Efter det blev det lite lekar som var sådär, jag brukar gilla sånt men vissa grejer kändes lite väl barnsliga haha kanske har blivit för gammal...
Efter det fick vi lite till fritid innan middagen satte igång då det blev grillat! Korv, lax, kött, majs och zuccini plus massa god sallad och potatissallad det var väldigt mumsigt! När middagen var nere blev det efter lite tänkande bad i sjön och sen basta. Jag har aldrig varit en bastu människa men det här var faktiskt väldigt skönt! Vi gick i omgångar, bada, basta, basta, bada basta osv. Solen sken och det var jättehärligt och mysigt! Får väll vänja mig vid bastu grejen, det blev till och med slag med björkris ;) väldigt finsk kände jag mig!
Sedan satte vi oss runt lägerelden och en lärare på skolan spelade gitarr, supermysigt!
Sedan kom det värsta av allt, nattorientering.. Fyyy va hemskt det var haha jag brukade vara den modiga men jag vet inte vad som har hänt med mig blev rädd för minsta lilla ljud. Vi gick en tipspromenad mitt i skogen när det var kolsvart och svarade på skräckfrågor, läste upp skräckhistorier och spelade upp ljud från skräckfilmer vilket nästan var det värsta av allt haha. När vi nästan var framme och trodde att vi hade klarat oss från allt skrämande så står det en jävel där med en as läskig mask och svart rock i mörkret, fyfan.. vi trodde först det var en docka men sen helt plötsligt sprang han iväg haha!
Sista frågan var att man skulle skrämma gruppen som kom efter en och eftersom vi var först var det ingen som skrämde os heheh ;) det var det roligaste av allt! Dessutom så tappade jag min mobil i skogen så vi trodde vi skulle behöva gå rundan igen men det var en tjej som hittade den har aldrig varit så glad i hela mitt liv haha!
Sen skulle vi kolla på the shining och sova där men det var en kille som hade bil så jag och Julia åkte hem och sov i tryggt förvar på internatet.
 
Maaat
Utsikt från bryggan
Julia :)
 
Lägereldsmys
 
Idag har vi fikat och shoppat lite, köpte lite ljus och sånt till rummet, två läppstift, ett nagellack, mat och alkohol heheh.. Ikväll ska vi ha tacokväll och checka läget lite på stan så får vi se vart kvällen för oss! Nu måset jag ta något att äta innan jag dör.
På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0