Ett nytt kapitel

Hej alesammans!
Som ni märker så har jag inte skrivit sedan jag volontärade i Malaga på SOS animals av den enkla anledning att det inte hänt ett skit i mitt liv sedan dess. De två "höjdpunkterna" har varit 1. Adopterat min älskade Sara (från SOS) och 2. Fick ett jobb på Harrys från April/Maj - Augusti tack vare min goda vän Matilda!
 
MEN, när ett nytt kapitel i mitt liv startar så gör också denna bloggens! För er som inte redan vet (vilket jag tror alla som läser bloggen gör) så har jag flyttat till Finland där jag ska läsa ett års djurkunskap på Borgå Folkakademi vad de innebär får ni veta när jag fått hehe. Jag kommer blogga dels för att ni där hemma ska veta vad jag egentligen håller på med här i Finland men också för att jag bara hittade en ynka blogg som gått djurlinjen här i Borgå, vilken jag fick reda på nu när jag redan var här. Så välkommen alla ni i framtiden som har hittat till min blogg och funderar på djurlinjen, jag ska försöka skriva så gott det bara går!
 
hursomhelst så har mina intryck änsålänge bara varit väldigt positiva! Jag har redan funnit någon jag trivs med, henne hittade jag redan på flygplatsen hon satt tydligen på samma plan dessutom vilket gjorde mig väldigt glad för då behövde jag inte klara mig HELT själv! Första natten spenderades på vandrarhemmet inte alls långt härifrån där jag i princip bara sov och kollade på Simpsons och Harry Potter med finsk text. På skolan skulle jag vara klockan tio nästa dag (idag) då vi först av allt fick våra rum, sedan skriva in sig, introduktion med alla på skolan, rundvandring på skolan och sedan fri dag. Så nu sitter jag här i mitt enorma dubbelrum helt ensam eftersom jag inte fått någon rumskamrat ännu, vet inte om jag kommer få heller men jag tror det, och försöker få mamma och pappa att förstå sig på Skype (jessikaeleonora på skype för er som vill lägga till mig). Så so far so good!
 
Imorgon ska vi få information om skolan, info om linjen och en guidad rundtur här i borgå!
Lite bilder kommer nog imorgon med!

Kommentarer
Postat av: Carro

Hej! Jag gick djurlinjen förra året på Borgå Folkakademi! Så jag kommer antagligen följa din blogg för att se vad som händer där det här året! :) Jag hoppas du kommer trivas lika bra som jag gjorde! :)

2013-08-27 @ 16:08:48
URL: http://ccaarroo-le.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0