under konstruktion

läs rubriken

tredje inlägget på en vecka???

Nu har jag suttit här i snart 2 timmar och kollat igenom gamla blogginlägg och jag kan bara kontsatera en sak:
Jag var mycket mindre negativ och deprimerad för i tiden haha. Det enda jag klagade på var skolan och som jag klagade! Med all rätt dock, är glad att skiten är över men det kanske är så att jag får mer tid att tänka nu när jag bara är hemma och inte har massa arbeten som ska bli klara och så vidare. Hmm jaja jag får väl bättra mig. Fast jag skriver ju aldrig om vardagliga saker längre typ, utan bara om tankar och det är ganska skönt att få skriva ner sina känslor, det lättar lite på ryggsäcken så att säga.
 
Sen har jag ny design, är inte färdig och ska nog byta färg för tycker inte alls den var fin haha...
Måste ha nya bilder med!!!
 
Nej nu måste jag sova, klockan är halv fyra...
Godnatt!

Hello hottie!

Glöm det där jag sa om halvtaskiga romantiska filmer, varför finns inte sånna här män på riktigt?!?!?!?!
"-din bästa kyss?
-hm, den var svår..
-om vi inte bara varit vänner hade jag kysst dig nu så skulle jag vara din bästa kyss"
Hur sexigt var inte det citatet????


Vart jag än går

Hemskt mycket hej!
Här sitter jag en lördagkväll och kollar på halvtaskiga romantiska filmer och känner mig fett ensam, japp även jag kan göra det ibland! Nej men jag brukar tycka om att vara själv, men inte just idag...

Tänkte bara dela med av lite tankar och säga att det endast en månad till jag ger mig av till Malaga, imorgon är det exakt 4 veckor! Det ska bli så fruktansvärt skönt. Har haft lite blandade känslor från och till, när jag var i Turkiet så insåg jag faktiskt att jag kommer sakna mina föräldrar lite, så länge har jag aldrig varit ifrån de! Och igår insåg jag att jag kommet sakna mina knäppa, smått hysteriska bröder VÄLDIGT mycket. På första gången på länge var de här en fredagskväll och stannade hela natten och det var riktigt mysigt, jag känner mig så trygg med dom och hur mycket jag kan säga att jag hatar dom(jag vet att det säkert är någon pedantisk jävel som sitter och påpekar att jag skriver dom och inte dem but thats how i roll så att säga!) så vet vi nog alla att det inte är sant, som Joakim skulle sagt om han var full, syskon är de man känner längst i hela sitt liv (om allt går rätt till då).

En sak jag däremot INTE kommer sakna är Halmstad. Jag är så fruktansvärt trött på Halmstad så det är helt sjukt. Har varit deprimerad av denna stad sen jag kom hem från sköna Turkiet med sköna invånare. Här är alla (de flesta, förlåt) bara fördomsfulla, tråkiga och allmänt sviniga.. Staden sover på hösten/vintern och eftersom det numera inte är en grad över 15 här på hela året så kan man väl säga att Halmstad gått i ide och jag är inte beredd att följa med. Jag är snart 19år och har hela livet framför mig det är nu jag ska göra det jag senare inte kommer få tillfällen att göra, jag ska göra saker jag kommer ångra och saker som jag kommer minnas i hela livet, och det ska jag göra NU! Inte skjuta allt tills senare för att det sedan inte ska bli av. Och passande nog kom live my life på spotify som ett tecken från Gud! Nej jag är glad att jag tog mig i kragen och gör det här med Malaga, när jag kommer hem ska jag planera för nya äventyr!

En sista liten tanke är det jag nämnde innan är att jag känner mig så fruktansvärt ensam, jag vet inte om det är för att jag är trött på att vara singel och se alla stadga sig eller om jag bara är trött på livet jag lever just nu.
Jag är iaf trött på att försöka intala mig saker som visar sig kan vara helt fel nån dag/vecka efter.
Jag är trött på obesvarade samtal... (detta var ett försök till någon slags metafor)
Jag vill bara deleta alla trubbel i min hjärna men det går inte för dom finns alltid hos någon i samma krets... Och det gör ont även om det inte syns..

Japp nu låter det som jag hatar mitt liv men det gör jag inte, jag tycker bara illa om det JUST NU, Men det ska bli en vändning på det snart!

nu kom Wake me up when september end, detta börjar bli lite scary så nu slutar jag innan jag får ett freakutbrott på spotify!

Avslutar med en bild från Alanya (som jag var i för en vecka sen för er som inte vet)
Puss på bloggen!


RSS 2.0