Snart en vecka gången!

Hej igen!
På de senaste inläggen låter det nästan som om jag har det hemskt, men så är det absolut inte jag lovar! Jag har det faktiskt jättebra och alla här är så himla trevlig. Vi är för tillfället fyra volontärer här i huset och vi kommer jättebra överrens! Alla medarbetare är också så himla gulliga. Andrea, en av de brittiska medarbetarna tog oss på en liten rundtur på siestan i en av de närliggande byarna, och den verkar jätte mysig! Sedan så bjöd hon alla oss volontärer på Lunch, och gud vad gott det var! Vi fick trerätters(!) för endast 3 euro! Allt är så himla billigt här så vi har bestämmt oss för att äta ute oftare hehe. Först fick man välja en förrätt, och det var ingen liten förätt heller! Jag tog bläckfisk (igen) med potatis men massa goda kryddor och det var super gott! Sedan tog jag något grillat kykling och grönsaksspett och till efterrätt, som var gratis, en chokladkaka! TIll det fick vi rödvin som man blandade ut med lemonad, det är tydligen jättevanligt här och det förstår jag för gott var det, smakade lite som sangria (det kanske det var också).
 
"Förrätten" ;) (den gick inte att rotera)
 
Annars så rullar det på, har regnat en del idag med men långt ifrån lika mycket som igår förutom vid ett tillfälle då vi skulle köra och tanka, det var jag som körde, och rutorna hade immat igen och det spöregnade så jag såg inte ett skit men vi lever ju iaf så jag måste vara en mästare! Om inte annat så kommer jag vara en mästare när jag kommer hem för vägarna här är hemska, svängarna är 90 gradiga och upp och nerförsbackarna ligger tätt på varandra, för att inte tala om rondellerna! De ligger en rondell som vi paserar varje dag där man måste stanna i världens brantaste uppförsbacke sen ska man svänga nästan helt om, jaja det blir ju lite träning!
 
Imorgon ska det iaf bli sol igen så det ska bli skönt för allt är en enda lerpöl här nu.
Nu ska jag läsa lite innan jag somnar, läser en jättebra bok, aldrig mera äcklig, så det var ett bra val mamma! :)
Fick världens gulligaste mejl från pappa idag med så jag blev nästan lite tårögd (tack pappsen!!)
Jag har ingen täckning här nere så jag kan inte ta emot samtal eller sms så ni vet så ni får kontakta mig via internett om ni vill mig något!
Jaja sova var det! 
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Malin & Dylan

haha, jag älsade att köra där! Iof var det 30 grader när vi var där i Oktober och inte en droppe regn! :)
Men jag tycker att landskapet är så himla öppet och man kan brassa på riktigt fort utan att man märker det! :) så himla häääärligt!!

2012-11-15 @ 10:59:46
URL: http://www.hundendylan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0