Huset!

Hejhejhej!
Tänkte visa några bilder på huset vi bor i, vi bor ju här på SOS1 och jag jobbar för tillfället på SOS2 där det är mycket mer ordning haha. Idag fick jag jobba själv. Tony, den engelska medarbetaren hjälpte mig lite första passet eftersom dogwalkern (de som kommer dit och bara rastar hundarna) inte kom. På eftermiddagen kom det tre dogwalkers, alla är engelska och jättetrevliga! Det åkte hem två tjejer igår, en hann inte ens vara här 24 timmar haha så det ät lite kaos här nu för vi kommer bara vara två nästa vecka och då kommer det bli J-O-B-B-I-G-T! Så om någon känner för att komma hit en vecka så är det bara att höra av sig till SOS ;) Förhoppningsvis kommer det några på Fredag!
 
Här är hursomhelst lite bilder inne i huset:

 
det går tydligen inte att skriva under bilderna idag men ni ser väl vad det är!
 
Idag blev vi en hund mindre i SOS2, han ska till sverige, världens sötaste labrador/rotweiller! Hade själv tagit honom om han inte redan varit tagen! Men jag har fler på lager så ni i huset kan fortsätta att oroa er ;)
 
                     
Hejdå Bronco hoppas du får det bra i ditt nya hem i Sverige!
 
Det har regnat för första gången sen jag kom hit idag, tur att det är varmt iaf annars hade det nästan blivit en PL upprepning! När solen är framme är det ungefär lika varmt som det är i Sverige på sommaren, fast varmare om man tänker på denna sommaren haha... Och det har varit soligt varje dag utom idag:))
Imorgon ska jag jobba för först gången på SOS1, jag som precis lärt mig allt på tvåan haha.. Men det ska bli kul, det är en jättesöt hund som ser nästan exakt ut som Smulan här och är jätte go hihi!
Nähä nu ska jag duscha tror jag, det har jag inte gjort sen jag kom hit och skitig blir man!
 
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0