Framme efter mkt om och men!

Nu är jag här, har varit här i 17 timmar för att vara exakt!
Asså det här med att flyga ensam är en konst, först när jag skulle gå igenom säkerhetskontrollen med mina tre laget av kläder som jag var rädd att de skulle tvinga mig att ta av och lämna om de inte fick plats i väskan så frågade den första mannen om jag hade några vätskor eller laptop med mig!
"Nejdå!" Svarar jag för att komma på fem sekunder senare att jag visst hade en laptop i väskan som jag fick plocka upp. Efter det gick jag igenom spärren som självklart börja pipa och då kom jag på att jag hade mobilen i fickan så jag fick börja om...
När jag skulle ta mim väska fråga de ifall de fick titta i den, så de gjorde dom och fan min jättefarliga salladssressing!
Haha bra start tänkte jag men resten gick faktiskt jättebra tills jag kom fram till flygplatsen och först hick alldeles flr långt förbi bandet med väskorna. När jag väl hittar min väska och skulle leta upp min taxi med mitt namn så hittade jag inte henne utan jag stod där som ett fån och stirra ut till tomma intet i fem minuter innan en dam som absolut inte kunde engelska kom fram till mig med skylten med mitt namn. Vi körde längre och längre upp i bergen och tillslut pekade hon mot en kolsvart gränd, så Jag tog mina väskor och såg ut som ett frågetecken. Hon ringde son dotter sim fick översätta år mig och sa att hon inte visste vart jag skulle så jag ringde de tre nummer jag fått men fick inget svar. Efter tio minuter när jag började få panik ringde en tillbaka som uppenbarligen blivit väckt för han lätt inte så glad men det hade inte jag heller vart! Så tillslut hittade jag volontärerna och vips nu är jag här och har redan hunnit arbeta ett pass och är nu påväg mot ett till så ny måste jag kila!

Puss på er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0