Meg

Idag kom det in en ny hund till SOS2, en av dogwalkerna hade hittat henne och hon såg verkligen HEMSK ut! Hur mager som helst och hon hade antagligen fått en kula vid halsen i sig trodde veterinären. Detta var den första undernärda hunden jag sett sen jag kom hit (förutom grannarnas de är så synd om de...) jag hade förväntat mig massor men ändå blir man så chokad när det verkligen kommer en så späd hund. Trots detta så är hon världens ängel! Hon älskar att bli klappad och få uppmärksammhet och ibland kommer hon fram och slickar en på handen. Åh vad jag bara vill ge henne ett ton mat så hon kan gå upp nu men det kan man ju inte heller för då får hon magomvridningar. Tacka gud att de kunde hjälpa henne! Nu har hon det bra, hon har vart hos veterinären och allt verkar bra och nu håller hon på att avmaskas, lilla stumpan!
 
Här har vi henne, antagligen första gången hon får smaka på mat på ett väldigt långt tag!
 
Visst är hon vacker ändå? Jag hoppas verkligen att hon får ett hem där hon kan få den kärlek hon behöver och har saknat!
 
Vartenda ben sticker verkligen ut, och dessa bilderna är ändå lite bättre än hur hon ser ut i verkligeheten!
 
Det är därför jag älskar djur, trots hur människor än behandlar de så kan de alltid förlåta och glömma, sålänge man ger de kärlek så kommer de stanna hos dig och vara dig trogen livet ut, kärlek till dessa varelser <3

Kommentarer
Postat av: Rebecka

men usch, fy vad hemskt! Måste kännas hur bra som helst att vara med och hjälpa henne och de andra också för den delen. Hoppas allt är bra med dig, vi ses till jul! :)

2012-11-09 @ 00:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0