Bloggen som alltid lyssnar

Jag har kommit på en sak...
Ni vet de gångerna man verkligen vill säga något eller dela med sig av något som hänt/sagts eller något som ska hända eller kanske bara dela med sig av sina tankar en stund vad är då bättre än en blogg?

Man kanske tänker "men det kan jag skriva på facebook istället" men NEJ för 99% av dina Facebook vänner skiter fullständigt att du ska börja högskola nästa år eller att du är gravid eller vad det nu kan tänka sig vara (nej jag är verken gravid eller ska börja högskolan nästa år, vad jag vet iaf..) dessutom har Facebook bara blivit någon tävling om vem som kan få mest likes och det är bara så fantastiskt töntigt, ni vet alla "like if you ever did this" eller "if you don't like you dont give this little cancer girl your support" blablabla. Nej där får ni möjligtvis se bildalbum som jag vill att de taggade i albumet ska se men inget annat.

Instagram är också en "like tävling" plus att man måste lägga till ett foto med och det brukar inte vara min starka sida.

Twitter är inte min grej..

Nej bloggen kan man komma till och skriva och den lyssnar plus att de som är intresserade av ditt liv antagligen läser den, the perfect match!

Så härdan efter ska jag skriva på min blogg när jag har något på hjärtat, vilket ibland blir ofta och ibland inte särskilt ofta men för er som vill följa mig och vill göra det enklare så kan nu ju lägga till mig på bloglovin (bästa sidan som någonsin skapats om man följer många bloggar!)
Just nu händer det faktiskt väldigt mycket i mitt liv för omväxlingens skull så kanske blir det några inlägg framöver!

Jäkla långt inlägg! Nu säger jag hejdå sötisar för efter att ha väntat 45 min på bussjävlen som inte vill komma så börjar jag få ont i både fötter och tummen!

XOXOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0