nya tag

Det här året har inte alls börjat bra, överhuvudtaget. Får hoppas det blir en ändring på det. Jag har så mycket hopp och planer på det här året så jag vill bara att de ska bli så bra som möjligt och jag måste verkligen orka den här sista terminen nu, det är den sista någonsin som gymnasieelev och jag vet att allt kommer bli mycket lättare när det är över jag behöver bara ork, och hjälp från min familj och vänner. Trots att jag vet att de alltid kommer vara där och hjälpa mig om det behövs så känner jag mig så ensam ibland. Ibland känns det som jag inte har någon att prata med, trots att jag vet att jag egentligen har det, både familj och vänner.
Jaja, jag ska verkligen försöka ta tag i saker nu, det är en av sakerna jag lovat jag ska förbättra från 2011, att ta tag i saker. och det ska jag verkligen försöka med.


Saknar sommaren, och att vara brun som jag för första gången lyckades med sommaren 2011!
Tack vara Turkiet förmodar jag eftersom sommaren regnade bort i Sverige..

Kommentarer
Postat av: Tilda

Du är aldrig ensam jessi <3 Dina vänner finns alltid för dig! Och du kan prata med mig om allt :D2012 kommer bli AWESOME!! Jag fyller ju 18 liksom??!! :D:D Och vi MÅSTE resa hihi :Dpuss love u <3

2012-01-04 @ 23:26:41
Postat av: Frida

då blir det perfekt med en resa snart då igen<3och vi vänner finns <3 bara en fika eller ett telefonsamtal bort! :)Tagga sommar bby då du är utgången student och FRIIIII!!!!!!!!! Räkna med mig & Tilda skrivandes i parken ;)

2012-01-05 @ 22:15:57
URL: http://friidaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0